PREGO PIZZERIA & DöNER KEBAB

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 515 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Prego Pizzeria & Döner Kebab. Meer weten? Ontdek meer

9 apr 2024 om 23:33 Letterlijk 1 plakje salami was in 5 reepjes gesneden om het wat meer vorm te geven, 3 cherrytomaten waren door de helft gesneden en er lagen 2 snippers ham op de pizza. Zelden zo’n mager belegde en smaakloze pizza gehad. Jammer…
9 apr 2024 om 7:55 Lekker gegeten. Lekker snel ook bezorg. Vriendelijke bezorger.
7 apr 2024 om 19:33 Gewoon lekker, mooi op tijd ook. Voor herhaling zeker vatbaar
7 apr 2024 om 16:27 hebben lang moeten wachten en toen ze het niet konden vinden kregen we bijdehante opmerking terug
4 apr 2024 om 13:22 Prima, vriendelijke bezorger
3 apr 2024 om 8:20 Zware voedselvergiftiging gehad, gister besteld rond 17:00 van 21:00 tot 04:00 niks binnen kunnen houden, super soaker 2000 was er niks bij. Nooit meer bestellen hier
2 apr 2024 om 19:31 De laatste keer geweest. 1 van de kapsalons zat echt vol met haren… te ranzig voor woorden. En los van de haren.. er wordt niet gelezen in het opmerkingen veld van de bestelling.. Echt een aanfluiting en zonde van je geld.
29 mrt 2024 om 19:49 Normaal altijd goed warm, maar nu waren de pizza’s bijna koud.
23 mrt 2024 om 11:39 Deze pizza had door mn neefje van 5 gemaakt kunnen zijn. Het was niet warm. Degene die de pizza heeft belegd is ook niet moeders creatiefste. De pizza’s zagen er niet uitnodigend uit. En oh ja, we hebben bijna 50 euro betaald voor dit stukje karton.
23 mrt 2024 om 4:51 Eten echt vies letelijk je hoort weg te gooije en niet te eten ik zou hier echt niet bestellen als u zou zijn eerste en laatste keer.
23 mrt 2024 om 4:49 Niet te doen en brutaal ook nog, ophangen terwel je het al hebt betaal, bestellen is aleen maar geld weg gooije ik zou het niet eens voor 1 cent willen bestellen
23 mrt 2024 om 4:45 Eten was helemaal verbrand ik had het moete weg gooijen. Ze zijn ook echt heel brutaal, een hoge prijs voor de slechtste kwaliteit en de slechtste eten. Plus duurde echt lang voor het kwam. Is niet te doen