PREGO PIZZERIA & DöNER KEBAB

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 566 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Prego Pizzeria & Döner Kebab. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 0:08 Slecht alle sous zat door de hele tas heen in plaats in het bakje waar ook nog een zakje omheen zit dit is niet de 1e keer dat het slecht is ik bestel nooit meer. De bezorger was ook niet echt spraakzaam stond aan de wen en druk de tas in je gezicht
11 jul 2024 om 2:30 Slecht pizza Slecht burger Slecht durum lang tijd wachten te duur voor zo Slecht kwaliteit
9 jul 2024 om 17:23 Top
7 jul 2024 om 10:20 Gewoon goede broodjes Donner niets mis mee
5 jul 2024 om 9:54 HET WAS PERFECT
5 jul 2024 om 4:55 Eten was Lekker
4 jul 2024 om 21:03 Obrzydliwe, cold fries
4 jul 2024 om 14:49 Bodem en korst van de pizza was hard en smakeloos verder was het vlees wel goed
3 jul 2024 om 20:20 Eten was heerlijk
3 jul 2024 om 10:05 Bezorger geeft me bestelling aan twee vreemde jongens mee op het kruispunt 100 meter van het doorgegeven adres terwijl ze al meer dan een half uur te laat zijn als ik dit niet gezien had hadden we naar onze bestelling kunnen fluiten eten was lekker
1 jul 2024 om 10:16 Friet van de kapsalon was rauw, op de kapsalon zat een of andere andijvie die niet te eten was en als kers op de taart was de pizza ook nog eens koud. Wanne balle tent joh ~ Defqon warrior
30 jun 2024 om 23:08 Pizza tonijn en doner besteld. Bestellen hier 1x in de week of zeker in 2 weken en het is gewoon altijd lekker, warm en op tijd. Ik snap oprecht niet waarom er reacties met 1 ster zijn!!! Dit klopt niet met de ervaringen die wij hebben.